Zašto smo najbolji

Ljubav prema tradiciji i sirarskoj struci je ono što se godinama prenosilo u obitelji Gligora.

Predanost beskompromisnoj kvaliteti, želja za otkivanjem starih i novih znanja, stalno ulaganje u razvoj i težnja za kontinuiranim poboljšavanjem - danas je ono što opisuje cijeli tim u Sirani Gligora.

Zašto smo najbolji

Od vrijednih koperanata, iskusnih sirara, vještih skladištara, organiziranih računovođa i administratora, predanog prodajnog osoblja i vodiča, pa do ustrajnih vozača, tvorimo složni tim kojemu je cilj napraviti najbolji sir i doći do svakog ljubitelja vrhunskog sira.

Danas, uz našu perjanicu Paški sir, koji je tek manji udio naše proizvodnje, proizvodimo i oko šezdeset vrsta ostalih sireva, od kravljih, kozjih, ovčjih, mješanih, pa do raznih sireva s dodacima i skuta. Svake godine napravimo nekoliko potpuno novih odličnih proizvoda, za koje gotovo uvijek dobivamo vrhunska svjetska priznanja na eminentnim sirarskim natjecanjima. Ali uvijek nam najvažnija nagrada ostaje pohvala našeg kupca.

Naša vizija je biti prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača sireva u svijetu, te težiti takvom razvoju tvrtke koji će utjecati na stvaranje kvalitetnijeg života i održivog razvoja na otoku Pagu.

Galerija slika:

  Proizvodnja sireva - Sirana Gligora
 

Novosti