• Supercheese
    Novo!
 

Sirana Gligora vam predstavlja novu seriju sireva - SUPERCHEESE

SUPERCHEESE sirevi su SUPER zdravi jer su pravljeni od 100% kozjeg mlijeka iz Dalmacije uz dodatak superhrane! 
Kozje mlijeko koristi se kao prirodni lijek za alergije te umanjuje tegobe kod problema dišnog sustava. Kozje mlijeko je lako probavljivo i u cijelosti se apsorbira u organizmu! Mlijeko obiluje fosforom i kalcijem, vitaminima A, B1, B2, B6 i B12! Ovom SUPER mlijeku dodali smo SUPER dodatke - kurkumu, habanero chilli i rajčicu, aktivni ugljen i komorač te ljekovito bilje - maslačak, glog, ehinaceju i koprivu!

Kurkumin ima protuupalna svojstva, njime se borimo protiv virusa, bakterija i gljivica u organizmu! Smanjuje opstrukciju dišnih puteva!

Chili i rajčica - jesti sir, a pritom se ne debljati? Da - jer unosom kapsaicina - aktivne komponente ljutih papričica povećavamo tjelesnu temperaturu, a time i energetsku potrošnju! Rajčice su prebogate likopenom i vitaminom C koji nas kao antioksidans štiti od prehlada i infekcija te jača imunitet!

Aktivni ugljen i komorač -  aktivni ugljen na sebe veže toksine i čisti organizam, dok komorač također djeluje kao čistač organizma te sprječava nadutost!

Ljekovito bilje - glog snižava krvni tlak, poboljšava zdravlje srca i krvožilnog sustava, maslačak pospješuje funkcije jetre i bubrega, ehinaceja djeluje antivirusno kod respiratornih infekcija, a kopriva je poznata kao diuretik bogat željezom te snižava šećer!

Eto, zato ovi sirevi nose naziv SUPERCHEESE!
Etikete ovih Gligora sireva nešto se razlikuju od dosadašnjih etiketa, grafike i tekstovi su pomalo šaljivi, prilagođeni mlađim ljubiteljima izvrsnih kozjih sireva, također zbog blagotvornih svojstava preporučujemo ga svima onima koji žele ojačati imunitet, a pritom uživati u komadu dobrog sira!

SUPERCHEESE dostupni su na našem webshopu

Galerija slika:

  Novosti iz Sirane Gligora