• PDO i PGI proizvodi na gligora webshopu!
 

Novo u Gligora online trgovini - ZOI i ZOZP (PDO, PGI) proizvodi

Poznato je da pored renomiranih Gligora sireva u Gligora cheese&deli trgovinama postoji ogroman izbor odabranih domaćih i stranih delikatesnih proizvoda. S obzirom na veliku zainteresiranost kupaca za vrhunske, originalne proizvode odlučili smo obogatiti naš asortiman sa zaštićenim proizvodima na razini Europske Unije i to onim najviše kategorije – zaštićena oznaka izvornosti - ZOI tj. PDO i zaštićena oznaka zemljopisnog porijekla - ZOZP tj. PGI oznakama.

Tako sada Gligora webshop postaje jedini u Hrvatskoj u kojem je moguće naručiti ove proizvode - u online trgovini delikatesa nalazi zasebna kategorija PDO/PGI proizvoda koji jamče originalnost i zaštićeno zemljopisno porijeklo. Poznato je da je Paški sir trenutno jedini sir u Hrvatskoj koji nosi zaštićenu oznaku izvornosti što je garancija da je svaki korak u procesu proizvodnje vezan isključivo za otok Pag. Pored Paškog sira odlučili smo se uvrstiti u ponudu i svjetski poznate sireve zaštićene oznake izvornosti poput Parmigiano Reggiana, Grana Padana ili pak britanskog Blue Stiltona. Pored sireva u ponudi imamo i Dalmatinski pršut, Pašku sol i solni cvijet, istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, talijanska aceta iz Modene stara po sedam, deset i čak dvanaest godina.

Pritom ne mislimo stati na trenutnoj ponudi, stoga ponudu širimo i na Krčki pršut (ZOI) i Istarski pršut (ZOI), Baranjski kulen (ZOZP) koji će uskoro biti dostupni na webshop.gligora.com
Stoga, pozivamo na suradnju sve proizvođače čije proizvode krase ZOI (PDO) ili ZOZP (PGI) oznake da nas kontaktiraju i postanu dio ove zanimljive priče.

Galerija slika:

  Novosti iz Sirane Gligora