Split je dobio pravu trgovinu sireva i domaćih delicija - Gligora cheese&deli trgovinu!

Ponuda svjetski nagrađivanih sireva u gradu pod Marjanom nikad nije bila veća. Gligora cheese&deli - delikatesna trgovina otvara svoja vrata u ulici Poljana Vjekoslava Klaića 3 (nasuprot OTP Banke, bivše Splitske banke)
Cheese&deli trgovine obiluju ponudom najnagrađivanijih hrvatskih sireva Gligora. Također, kao i u zagrebačkoj Areni i Centru Cvjetni, cheese&deli trgovine nude i poznate svjetske sireve od talijanskih, francuskih do britanskih sireva, poput Gorgonzole, Parmigiana, Stiltona, itd.
Koncept trgovine proizlazi iz želje širenja kulture kušanja i uživanja u sirevima i vinima, kupcima otvaramo vrata svijeta sireva i delikatesa koje nisu dostupne u klasičnim trgovinama, supermarketima. 

Svi Gligora sirevi na jednom mjestu!

Nije tajna da je neke naše sireve moguće pronaći i u trgovinama diljem Hrvatske, međutim, radi se o nekoliko vrsta sireva. U cheese&deli trgovini svi naši sirevi dostupni su uvijek pa tako afinirane sireve tj. sireve koji su naknadno dozrijevali u komini masline, vina ili maraške možete probati jedino kod nas, ili pak naručiti putem našeg webshopa. Valja podsjetiti kako Paški sir odnedavno ponosno nosi zaštićenu oznaku izvornosti na svjetskoj razini čime se pridružuje društvu najpoznatijih sireva poput Pecorino Romana, Manchego, Feta, Comtea, itd. 

Lokacija je izvrsna, nalazi se centru grada Splita i tako smo se približili lokalnom stanovništvu ali i turistima, tj. svima onima koji su u stalnoj potrazi za domaćim, autentičnim proizvodima vrhunske kvalitete! 

TRGOVINA: https://gligora.com/gdje-kupiti-sireve/trgovine/gligora-trgovina-splitIII

Galerija slika:

  Novosti iz Sirane Gligora