Veliki izbor suhomesnatih delicija u Gligora cheese&deli shopovima i na webu

Znamo da volite naše sireve, međutim, Gligora cheese&deli trgovine nude vam i pored Gligora sireva, veliki izbor suhomesnatih proizvoda.

Nije novost da Hrvatska obiluje različitim suhomesnatim delikatesama, od pršuta Istarskog, Krčkog, Dalmatinskog, Posedarskog, pa sve do sušenog i dimljenog mesa i mesnih proizvoda s i bez začina poput kulena, kulenove seke, panceta, slanine, buđole, šokola, čvaraka!

Okupili smo, kako i sami vjerujemo samo najbolje proizvođače i njihove suhomesnate proizvode na policama naših trgovina kao i na našem webshopu - Smjeli, Brala, Matijević, Žužić, Đakovačke delikatese, Anser, Azzri, Voštane, Histris, Mataš, Igomat i još mnogo respektabilnih proizvođača.
Kao i uvijek, trudimo se prepoznati kvalitetu u suhomesnatim proizvodima kao što ste i vi prepoznali u našim sirevima - stoga, nudimo vam uvijek ono najbolje.

Potražite sve navedeno u svim Gligora cheese&deli trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Dubrovniku i Kolanu na Pagu. Ako vam je jednostavnije - naručite u nekoliko koraka putem weba i dostavljamo vam na kućni prag unutar 2 do 3 randa dana od narudžbe!

Galerija slika:

  Blog Sirane Gligora