Trgovine Gligora Cheese&deli

Gligora cheese&deli trgovine prisutne su na Hrvatskom tržištu već dugi niz godina. 12 trgovina rasprostranjeno je diljem Hrvatske i to Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Dubrovniku i Kolanu.  Trgovini obiluje najnagrađivanijim hrvatskim sirevima Gligora.
Filozofija koju njegujemo u cheese&deli trgovinama jednostavna je – regionalni proizvodi vrhunske kvalitete te proizvodi manjih proizvođača. Na policama se nalaze hrvatska nagrađivana vina – autohtone malvazije, žlahtina, pošip, tribidrag, plavac, itd. Također, dostupna su i vrhunska maslinova ulja kao primjerice autohtono monosortno Šoltansko ulje, široka paleta dalmatinskih i istarskih ulja. 
Poseban naglasak je i na proizvodima koje krase zaštićene oznake izvornosti i zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla te bio proizvodi. 
Pošto su domaći pršuti jedni od boljih u svijetu, u Gligora cheese&deli trgovinama moguće ih je pronaći sve! Istarski, krčki, dalmatinski, drniški i posedarski pršut te široku paletu suhomesnatih proizvoda od kojih ćemo izdvojiti samo slavonski kulen, istarski žlomprt, slaninu od slavonske crne svinje.
Dostupnost vrhunskih proizvoda olakšana je online trgovinom webshop.gligora.com. Ovim putem  omogućena je dostava do kućnog praga u svakom kutku Hrvatske i Europe ili pak možete naručiti online i preuzeti jednoj od trgovina.
Pošto se radi o delikatesnoj trgovini, prava bi šteta bila da kupci ostanu zakinuti za odlične svjetski poznate sireve i pršute provjerenih dobavljača - Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Blue Stiltona, Taleggio, Comte i mnogih drugih. Od poznatih pršuta tu su  španjolska pata negra i talijanski Prosciutto di Parma. Jeste li znali da je pravi aceto balsamico samo onaj stariji od 12 godina? Imamo i to!
Kako bi sve nabrojeno mogli narezati i servirati tu su noževi, daske i kutije za sireve, kao i pribori za vino. 
Treba naglasiti kako u svim trgovinama možete odabrati poslovne poklone, a u trgovinama na Jarunu, u Arena Centru i Centru Cvjetni naručiti odlične plate koje možete složiti od svih gore navedenih proizvoda! 

Pratite nas na društvenim mrežama jer često imamo promocije i degustacije delikatesa kao te akcije na sreve i vina!

Uvjerite se i vi u široku ponudu Gligora cheese&deli trgovina, sigurnu online kupovinu i brzu dostavu! Rok za dostavu je 2 do 3 radna dana za sve narudžbe unutar RH, a poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad 300kn! 

Galerija slika:

  Blog Sirane Gligora